Please share on:
LinkedIn
Share

O imagine valorează cât 1000 de cuvinte. Foarte adevărat în cazul în care ai o locuință de vânzare. Fotografiile de prezentare a proprietății tale trebuie să fie atrăgătoare, pentru că sunt primele imagini și primele informații pe care cumpărătorii și agenții imobiliari le vor vedea.

Când un cumpărător caută o locuință pe site-urile imobiliare, se decide în câteva minute ce îi place și ce nu. Prima impresie contează, așa că pozele pe care le postezi alături de anunțul tău de vânzare sunt extrem de importante. Fotografii de bună calitate înseamnă mai mulți potențiali clienți și oferte mai avantajoase.

Iată un mic ghid despre cum să îți prezinți locuința în cel mai bun mod posibil.

  1. Ordine și curățenie – Sună banal, dar tu ai cumpăra o casă care arată în fotografii ca și cum nu a mai locuit nimeni în ea de 100 de ani ? Un teanc uriaș de vase în chiuvetă și resturi de mâncare pe masă nu sunt deloc ceea își dorește să vadă un cumpărător în viitoarea lui bucătărie. Mai intâi fă ordine, strânge hainele din dormitor, jucăriile copiilor din sufragerie, prosoapele din baie, pantofii din hol, castronul pisicii. O cameră cu mai puține obiecte pare automat mai spațioasă.
  2. Lumină – Nimeni nu vrea să cumpere o locuință întunecoasă. Așa că e bine să faci fotografiile în timpul zilei, în momentul în care intră soarele în casă. Trage draperiile, ridică jaluzelele, spală geamurile și lasă lumina să dea viață casei.
  3. Fotografiază fiecare cameră – Dacă anunțul tău sună ”Vând apartament cu trei camere”, orice cumpărător se așteaptă să vadă în anunț fotografii cu toate cele trei camere, plus bucătărie, baie, balcon, hol etc. Fiecare spațiu din locuință trebuie fotografiat. Ideal e să ai câte două fotografii, din două unghiuri diferite, pe verticală și pe orizontală, cu fiecare cameră.
  4. Detalii care fac diferența – Un buchet de flori pe masa din sufragerie sau un bol cu fructe proaspete pe blatul de la bucătărie sunt detalii care fac diferența și inspiră o stare de bine viitorului proprietar. În fond și la urma urmei, el va cumpăra casa ta dacă se va vedea pe el însuși locuind acolo pe termen lung.
  5. Verifică fotografiile – Înainte de a le posta pe site, verifică fotografiile. Sunt clare și luminoase ? Atunci totul e în regulă. Și nu uita, cel mai bun unghi de a fotografia o cameră este din ușa de la intrare spre peretele opus.

De asemenea, pentru fotografii profesioniste poți apela la serviciile noastre. Vezi detalii aici.

Please share on:
LinkedIn
Share