Please share on:
LinkedIn
Share

Casta lansează serviciul InstaBuy și devine prima platforma online din România care îți cumpără apartamentul. Proprietarii din București primesc ofertă de vânzare pentru apartamentul lor în doar 3 zile.

Casta.ro devine astfel primul portal de imobiliare din România și unul dintre puținele din Europa care cumpără apartamente scoase la vânzare de proprietari, cu plata cash.

Platforma imobiliară Casta, parte din grupul Neogen controlat de antreprenorul local Călin Fusu, lansează InstaBuy, un serviciu online prin care oferă proprietarilor de apartamente o soluție rapidă, sigură și confortabilă de a-și vinde imobilul într-un timp record.

Mai mult detalii in articolul www.start-up.ro

Ești interesat să-ți vinzi apartamentul? Îl cumpărăm noi.

Completează formularul și îți facem o oferta aici.

Un iBuyer este o companie care folosește tehnologia avansată pentru a face o ofertă de cumpărare rapidă pentru apartamentul tău. Acest tip de serviciu reprezintă o schimbare importantă a modului în care oamenii își pot vinde apartamentele, simplificând tot procesul de vânzare.

Beneficiul este siguranța unei oferte de vânzare, cu plata integrală și mai mult control asupra momentului în care vă mutați.

iBuyer-ul estimează valoarea apartamentului tău, bazându-se pe ofertele active din piață și trimite o ofertă de achiziție rapidă. Prin acceptul ambelor părți, iBuyerul își asumă sarcina de a achiziționa, deține, comercializa și revinde apartamentul, după caz.

Cum funcționează procesul de vânzare către Casta?

  •  Completezi formularul rapid pe site cu toate informațiile solicitate
  •  Un membru al echipei te va contacta telefonic pentru confirmarea aplicării
  •  Primești oferta în maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea aplicării
  •  Dacă îți place oferta noastră și o accepți, stabilim inspecția apartamentului
  •  Obținem confirmarea juridică a actelor de proprietate
  •  Semnăm contractul de vânzare-cumpărare iar în aceeași zi, facem și plata

În tot acest timp, care durează în medie 10 zile lucrătoare, echipa noastră îți va acorda constant suport pentru a te ajuta cu actele necesare vânzării asigurând un flux rapid al tot procesului.

Please share on:
LinkedIn
Share