Please share on:
LinkedIn
Share

Noi avem un capital iniţial de circa 800.000 euro, urmând ca după estimările noastre cele mai pesimiste să rămânem cu proprietăţi în valoare de el puţin jumătate de milion de euro pe stoc. Adică, rulând să avem constant un capital investit de aproximativ jumătate de milion de euro“, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Horea Crăciun, CEO-ul Casta.ro.

Prin serviciul InstaBuy, Casta.ro achizi­ţionează apartamente printr-un proces digitalizat pe cât posibil în momentul de faţă.

„Din păcate în momentul de faţă nu poţi digitaliza întregul proces de cumpărare-vânzare al unui apartament, încercăm însă să restrângem interacţiunea personală dintre client şi cumpărător. Practic, noi încercăm să facilităm vânzarea unui apartament pentru clienţii care înscriu apartamentul pe platfroma noastră, înaintându-le o ofertă de achiziţie la preţul pieţei calculat cu ajutorul unui algoritm bazat pe comparabilele din piaţă la acel moment. Aceasta ofertă se face foarte rapid şi practic aceasta este prima parte de digitalizare pe care vrem să o facem noi“, a explicat Horea Crăciun, adăugând că din păcate următorii paşi se mută în offline însă start-up-ul spune că este nevoie doar de 1-2 întâlniri fizice.

Mai multe detalii aici.

Un iBuyer este o companie care folosește tehnologia avansată pentru a face o ofertă de cumpărare rapidă pentru apartamentul tău. Acest tip de serviciu reprezintă o schimbare importantă a modului în care oamenii își pot vinde apartamentele, simplificând tot procesul de vânzare.

Beneficiul este siguranța unei oferte de vânzare, cu plata integrală și mai mult control asupra momentului în care vă mutați.

iBuyer-ul estimează valoarea apartamentului tău, bazându-se pe ofertele active din piață și trimite o ofertă de achiziție rapidă. Prin acceptul ambelor părți, iBuyerul își asumă sarcina de a achiziționa, deține, comercializa și revinde apartamentul, după caz.


Cum funcționează procesul de vânzare către Casta?
 Completezi formularul rapid pe site cu toate informațiile solicitate
 Un membru al echipei te va contacta telefonic pentru confirmarea aplicării
 Primești oferta în maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea aplicării
 Dacă îți place oferta noastră și o accepți, stabilim inspecția apartamentului
 Obținem confirmarea juridică a actelor de proprietate
 Semnăm contractul de vânzare-cumpărare iar în aceeași zi, facem și plata

În tot acest timp, care durează în medie 10 zile lucrătoare, echipa noastră îți va acorda constant suport pentru a te ajuta cu actele necesare vânzării asigurând un flux rapid al tot procesului.
Please share on:
LinkedIn
Share