Please share on:
LinkedIn
Share

Poate că ai auzit de multe ori despre noi, despre serviciul nostru InstaBuy și te-ai întrebat cine suntem și ce facem mai exact.

Numele meu este Horea Crăciun, CEO-ul companiei și în rândurile de mai jos, am să vin cu răspunsuri la aceste întrebări.

Cine suntem?

Încep prin a-ți spune că facem parte din grupul Neogen, unde avem alături câteva platforme de succes din România, cum ar fi Vivre, Bestjobs si Citylink.

Proiectul Casta s-a născut din dorința de a simplifica procesul de vânzare-cumpărare a unei proprietăți și a devenit misiunea companiei și a întregii echipe, astfel:

Casta este o platformă imobiliară inovatoare, prima care a adus modelul “iBuying” în România, adică vânzarea rapida a apartamentelor.


Platforma cumpară apartamente folosind date și instrumente tehnologice avansate cum ar fi algoritmii cu regresie multiplă și inteligență artificială, pentru a face oferte de cumpărare rapide și reduce substanțial timpul necesar pentru a vinde un apartament.
Procesul tradițional de vânzare este așadar revoluționat datorită acestei noi modalități – mai rapidă mai comodă și adesea mai avantajoasă.


Casta nu este o agenție imobiliară tradițională care intermediază vânzarea apartamentelor, ci este chiar cumpărătorul direct al proprietăților pe care le ofertează. Echipa noastră de specialiști analizează și face oferta InstaBuy, colegii noștri de pe teren vor vizita apartamentul iar prețul se va plati în ziua semnării contractului final de vânzare-cumpărare. Cu aproximație, totul durează maxim 10 zile de la confirmarea ofertei.

Acest model de cumpărare rapida a fost lansat în Decembrie 2020 pe piața rezidențială din București, iar de atunci pâna în acest moment am trimis peste 1200 de oferte InstaBuy, ritmul de achiziție fiind de 1 apartament la 7 zile calendaristice.

Ce este un iBuyer?

Un iBuyer este o companie care folosește tehnologia avansată pentru a face o ofertă de cumpărare rapidă pentru apartamentul tău. Acest tip de serviciu reprezintă o schimbare importantă a modului în care oamenii își pot vinde apartamentele simplificând tot procesul de vânzare.
Beneficiul este siguranța unei oferte de vânzare, cu plata integrală și mai mult control asupra momentului în care vă mutați.
iBuyerul estimează valoarea apartamentului tău bazându-se pe ofertele active din piață și trimite o ofertă de achiziție rapidă. Prin acceptul vânzătorului, iBuyerul își asuma sarcina de a achiziționa, deține, comercializa și revinde apartamentul, după caz.

Ce este o oferta InstaBuy si cum obții una?

O ofertă de preț reprezintă suma de bani la care propunem achiziționarea apartamentului tău. Este neangajantă pentru vânzator și doar confirmă disponibilitatea sa de a ne facilita inspecția apartamentului.
Nu implică nici un cost pentru pentru vânzător și nu trebuie semnat nici un document în acest sens.
În cazul în care exista anumiți factori identificați la inspecția apartamentului, care nu au putut fi luați în calcul la prima ofertă, oferta inițială se poate modifica pâna la momentul vânzării.


Daca te gândești să îți vinzi apartamentul către Casta, primul pas este să soliciți o ofertă InstaBuy pe site-ul nostru.Please share on:
LinkedIn
Share