Please share on:
LinkedIn
Share

Numele meu este Bogdan P. iar în acest articol am să îți explic detaliat, cum se întâmplă procesul de vânzare al unui apartament către Casta.

Misiunea noastră este să simplificăm procesul de vânzare-cumpărare al unui apartament astfel:

  • Completezi formularul rapid de pe site cu toate informațiile solicitate
  • Un membru al echipei te va contacta telefonic pentru confirmarea aplicării
  • Primești oferta în maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea aplicării
  • Dacă îți place oferta noastră și o accepți, stabilim inspecția apartamentului
  • Obținem confirmarea juridică a actelor de proprietate
  • Semnăm contractul de vânzare-cumpărare iar în aceeași zi, facem și plata

În tot acest timp, în medie 7 zile lucrătoare, echipa noastră îți va acorda constant suport pentru a te ajuta cu actele necesare vânzării, asigurând un flux rapid al tot procesului.

Ce informații ai nevoie pentru a cere o ofertă?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pe site: adresa (strada, număr, bloc), suprafața utilă a apartamentului, detalii legate de dotări (izolație, geamuri, centrală etc.), minim 3 poze.
Ar fi ideal să ai la îndemână un releveu al apartamentului pentru a-l încărca pe site.
Foarte important de știut, informațiile adăugate de tine nu vor fi publicate sau procesate în alt scop decât pentru evaluarea cât mai corectă a imobilului.

În ce orașe este disponibil serviciul InstaBuy, Casta?

Casta cumpără apartamente în momentul de față exclusiv pe aria municipiului București.
Plănuim ca, în curând să extindem serviciile și în alte orașe cum ar fi: Cluj Napoca, Brasov, Timișoara si Iași.

Ce tipuri de proprietăți cumpără Casta?

Casta este un iBuyer de apartamente. 

Cumpărăm garsoniere, apartamente cu 2, 3 respectiv 4 camere. Ne dorim să facem oferte cât mai competitive de piață și să oferim o experiență excelenta clienților noștri, motiv pentru care ne-am stabilit foarte bine criteriile cu privire la tipurile de apartamente pe care le cumpărăm și zonele în care activăm.

Evoluția pieței, variația stocurilor cât și capitalul investit poate influența imobilele pe care le cumpărăm, încercând să menținem un raport echilibrat între tipurile de apartamente pe care le deținem. Astfel, criteriile noastre de cumpărare sunt dinamice și variază pe anumite perioade ale anului.

Când trebuie să eliberez apartamentul vândut?

Este important de știut că există câteva elemente indirecte care pot influența prețul imobilelor pe care dorim să le cumpărăm. Data eliberării este unul dintre acestea și impactează direct valoarea pe care Casta este dispusă să o plătească pentru imobilul în cauză. De aceea este important ca acest aspect să fie menționat în momentul aplicării sau prin colegii noștri care te vor contacta. 

Daca te gândești să îți vinzi apartamentul către Casta, primul pas este să soliciți o ofertă InstaBuy pe site-ul nostru.

Please share on:
LinkedIn
Share