Please share on:
LinkedIn
Share

Te-ai hotărât și ți-ai pus locuința spre vânzare, iar acum, că au apărut persoane interesate începi pregătirea cu privirea la următoarea etapă: vizionarea.

Este important modul în care o prezinți cumpărătorilor interesați și care este prima senzație pe care o au aceștia în momentul în care intră în casă.
Este bine să te pregătești puțin înainte, va trebui să prezinți eventualilor cumpărători fiecare cameră și să încerci să scoți în evidență punctele forte – îmbunătățiri, lucrări de renovare, izolare termică, materiale, dotări etc. Nu uita să prezinți și detalii despre cartier – școli, grădinițe, magazine, parcuri, mijloace de transport în comun sau situația locurilor de parcare.

De cele mai multe ori, simpla curățenie este văzută cu ochi buni de către cei care vin la vizionare iar un alt aspect de menționat este faptul că apartamentele renovate sau cu îmbunătățiri pot fi vândute în medie cu un preț puțin mai mare față de celelalte.

Mai jos îți sugerăm câteva modalități care ar putea să te ajute la o vizionare de succes:

1. Curățenia

Nu uita să faci curat în fiecare colț al casei, să nu fie praf și mai ales, ferestrele să fie curate. De asemenea, aerisește locuința sau adaugă odorizante de cameră. Un alt aspect de luat în calcul ar fi hainele, pantofii, obiectele, actele care nu se află la locul lor, strânge-le pentru a nu distrage atenția de la spațiu.

2. Simplitate

Încearcă să lași decorul cât mai simplu, îndepărtează obiectele ieșite din comun care ar putea încărca spațiul și lasă cumpărătorii să se imagineze locuind în casă fără elemente ce le-ar putea distrage atenția.

3. Lumina

O cameră luminoasă arată mereu mai veselă și mai primitoare.

Lasă să pătrundă lumina naturala, trage perdelele/jaluzelele sau, dacă te ajută și anotimpul, deschide ferestrele. 

4. Plantele

Plantele sau florile în încăpere te ajută să aduci energie bună spațiului, să umpli colțurile goale sau chiar să scoți în evidență anumite caracteristici ale locuinței.

5. Mici reparații

Cumpărătorii sunt foarte atenți la toate detaliile pentru că își calculează toate cheltuielile. Acordă atenție la parchet, ferestre, uși, pereți și încearcă să le îmbunătățești dacă vezi undeva vreo stricăciune. Reîmprospătează orice vopsea decojită și acordă atenție și intrării în locuintă. O intrare plăcută poate aduce un punct în plus.

Dacă îți dorești să vinzi apartamentul cât mai rapid și ușor, poți vinde către Casta direct, 

primul pas este să soliciți o ofertă InstaBuy pe site-ul nostru.

Sursa: https://privateimobiliare.ro/10-modalitati-de-a-pregati-locuinta-pentru-vanzare

Please share on:
LinkedIn
Share