Please share on:
LinkedIn
Share

Avantaje să vinzi către Casta

Proiectul Casta s-a născut din dorința de a simplifica procesul de vânzare-cumpărare a unei proprietăți și a devenit misiunea companiei și a întregii echipe.

Platforma cumpără apartamente folosind tehnologia avansată pentru a face oferte de cumpărare rapide și reduce substanțial timpul necesar pentru a vinde un apartament.

Astfel, procesul tradițional de vânzare este revoluționat datorită acestei noi modalități care este mai rapidă, mai comodă și adesea, mai avantajoasă.

Casta nu este o agenție imobiliară tradițională care intermediază vânzarea apartamentelor, ci este chiar cumpărătorul direct al proprietăților pe care le ofertează. Echipa noastră de specialiști analizează și face oferta InstaBuy, colegii noștri de pe teren vor vizita apartamentul iar prețul se va plăti în ziua semnării contractului final de vânzare-cumpărare.

Dacă ești proprietar de apartament în București și te gândești să vinzi, ai putea încerca serviciile noastre. Mai jos, îți prezentăm avantajele de a vinde către Casta prin solicitarea ofertei noastre, InstaBuy:

Poți solicita rapid oferta InstaBuy pe site

Durează câteva minute iar tot ce trebuie să faci este să completezi formularul pe site cu datele legate de apartament (adresa exactă, suprafața, dotările), minim 3 poze și ar fi ideal să poți încărca releveul.
Informațiile nu vor fi publicate sau procesate în alt scop decât pentru evaluarea cât mai corectă a imobilului.

Îți ofertăm apartamentul în maxim 3 zile

După completarea formularului și confirmarea datelor cu un membru al echipei Casta, îți trimitem oferta de preț pentru apartamentul tău în maxim 3 zile lucrătoare.

Oferta este neangajantă pentru vânzător, nu implică nici un cost și nu trebuie semnat nici un document în acest sens.

Oferta de preț

Oferta InstaBuy are la bază un număr de aproximativ 80.000 de oferte de vânzare colectate zilnic, din diferite canale,o bază de date de peste 1000 de tranzacții realizate în ultimul an și un flux constant de informații actualizate preluate din piată.

Astfel, reușim să oferim prețul cât mai corect pentru imobilul tău.

Proces rapid de vânzare

Casta asigură încheierea tranzacției într-un timp record, aproximativ 7 zile, fără a acumula stresul din procesul tradițional de vânzare cu care suntem obișnuiți, cu termene lungi si multe incertitudini. De asemenea, ai tot suportul nostru în pregătirea documentelor pentru vânzare.

Ușor și fără bătăi de cap

Evitarea nenumăratelor vizionări din partea potențialilor clienți, alți intermediari, site-uri de anunțuri și foarte important și mai presus de toate, limitarea costurilor tranzacției pentru că nu va trebui să plătești comision unui agent imobiliar sau alte taxe neașteptate.

TU alegi când te muți

Decizia eliberării apartamentului îți aparține dar este important să ne comunici acest aspect în momentul aplicării sau colegilor noștri care te vor contacta ulterior. 

Dacă te gândești să îți vinzi apartamentul către noi, primul pas este să soliciți oferta InstaBuy pe site-ul nostru.

Please share on:
LinkedIn
Share